Våren är här

Tjenixen.
Igår var jag i stan och köpte nya ridstövlar. Var även på synundersökning till ett lämplighetstillstånd till körkort. Sedan red jag Labello på ridskolan. Gick jätte bra!
Idag kom Nelly en stund sedan stack hon och skulle bowla med Emilia och hennes familj typ.
Nästa vecka och några veckor frammåt blir det praktik med Emmy på 4H och ridskolan i Braås! =)

!!!!!!!!!!!!!ANGRY!!!!!!!!!!!!!

Men. Jävla. Cp. Damp. Blogg.se. Skit. Helvete. Det. Går. Ju. För. Fan. Inte. Att. Göra. Några. Normala. STYCKEINDELNINGAR!!!!.
Som ni kanske kan SE!!! på mitt förra inlägg.
Dra åt helvete.
Jag är arg på att jag tycker om en viss person alldeles för mycket.
Jag är arg på att jag måste lära mig köra traktor och allt vad det innebär.
Jag är arg på att jag inte vet hur Wio har det.
Jag är arg på att jag ha stalltjänst på morgonen på tisdag.
Jag är arg på att jag lever på mackor ca halva veckorna.
Jag är arg på att det ligger sönderkrossade pepparkakor på golvet på rummet i Ingelstad som jag glömde ta upp.
Jag är arg på att det är bananflugor i hela jävla Nuckebo.
Jag är arg på att mitt hår är flottigt.
Jag är arg på att jag har gjömt att tvätta inför veckan.

Mohahahha

Jag struntade i att ta hem matteboken. Nu har jag liite dåligt samvete. Men bara lite.

Men kolla här... Jag fick IG på statistik provet för ca en månad sen. (Har inte orkat stanna kvar på en jävla fredag eftermiddag och göra om det eftersom jag ändå inte fattar något, och kom igen? det var EN POÄNG som fattades)
Sen började jag med algebra bara för att jag inte orkade lägga ner energi på statistik mer och för att jag redan låg efter i planeringen som det var. Har nu inte ens kommit halvägs på kapitlet och förr förra veckan skulle vi senast ha gjort provet. Men alltså, är det bara jag som inte hinner med att jobba ett kapitell på tre veckor? Så nu ska vi typ enligt planeringen vara inne på geometri.

Alltså fattar ni vilken sits jag sitter i här? Snälla vad gör man? Jag bryr mig inte ens om om jag får IG längre. Så illa är det.
Har jag nämt att vi har börjat ta traktorkörkort förresten? Vilket suuuger ap balle. På 5 lektioner på ca 1 och en halv timme ska vi ha lärt oss att köra traktor och även kunna lasta och koppla redskap och vagnar?? Jag menar hallå jag är glad att jag kan köra frammåt och backa nu ju och helt plötsligt tror hon att jag ska kunna koppla en jävla vagn och desutom backa med den? PFFT.
Eric Saade vann melodifestivalen. Bra eller dåligt?



Ska du prata med mig så får du hålla käften!

Hej på er!
Idag åker jag hem.
Har sovit själv hela veckan pga att Emmy är hemma och är sjuk :( Men det har faktiskt varit en bra vecka ändå. Lite jobbig imellanåt såklart. Ni som känner mig vet nog vad jag pratar om..
Så nu bär det in till stan och köpa förhoppningsvis ridstövlar eller kanske ridbyxor?! Sen efter det blir det att rida på ridskolan om jag inte somnar förstås, haha :)
I helgen får vi se vad som händer. Blir en massa plugg i alla fall det är en sak som är säker.
Svenska uppgift, svenska omprov, pedagogiskt ledarskaps prov och så ligger jag helt seriöst efter i matten med 40 sidor.

Never too late

Fy fan vad dålig jag är. Har inte bloggat på jag vet inte hur länge. Alldeles för länge för att äns nämna. Men ibland tröttnar man verkligen på att blogga. Men nu kände jag att det var dags. Alla har typ åkt hem från skolan utom jag känns det som idag. Emmy är i London tex. Avundsjuk Eve!!
Har varit inne på Samarkand ikväll och  shoppat liiite med Frida, Rebecca och Sabina. Det var trevligt. Vi var väl hemma ungefär vid halv nio och då åt vi kvällsmacka och nu sitter jag här på rummet och ska snart upp på tvåan och se vad som händer..
Japp japp. Trevligt! Imorgon blir det ääntligen hemfärd.
Juste! Jag fick MVG- på hästkunskapsprovet vi gjorde innan lovet. Jag vet, MINUS. men ändå MVG. Jag är nöjd! :)
Hej hopp!

RSS 2.0