Sömnig katt


Tagga the city

Idag blir det att åka in till stan. Har egentligen inga pengar men ska följa med som smakråd och fika lite och snacka lite skit. Dock så har jag presentkort på Sisters av alla jävla ställen. Så det blir nog att gå och kika där. Brukar typ aldrig hitta något där men idag så får vi hoppas på att jag gör det! Annars vore det ju tråkigt.

Vetifan varför jag äns är uppe såhär tidigt. Vaknade vid halv nio redan och sen har jag ätit frukost med mamma och nu sitter jag här. Alltså den första dagen på sportlovet och jag sovar inte? Det måste vara något allvarligt fel här.


Cut my life into pieces

Idag är jag lite blockerad i skallen som vanligt. Det är lite jobbigt faktiskt. Ibland vet man inte vad man ska göra fan.
Sitter här i sängen med min katt, som dock ligger på långt avstånd nere i sängen. Men han är här iallafall, inte ofta det händer med denna osociala katt!

Idag vet jag inte vad som händer. Ska försöka planera mitt sportlov lite. Mycket plugg blir det.. Och sen måste jag försöka hinna träffa alla mina söta vänner här hemma! Var i och för sig med Agnes igår, en bra början!

Ajaa, ha det gutt!

Sportlov

Tjabba!
Tagga sportlov nu då. Är hemma! YE.
Fast är inte så taggad ändå..... Saknar dig redan och vet knappt vad jag ska göra när jag inte är med dig <3

Andas in, andas ut

Kan knappt fatta att jag gick upp vid sju på min sovmorgon! Duktig jag är. Skulle ju rida Wiolina i ridhuset. Det gäller ju att passa på medans det är ljust. Jag fullkomligt HATAR att rida i mörker. Fast ibland får man ju göra det ändå tyvärr...
Så nu sitter jag iallafall här och är hungrig och väntar på en förhoppningsvis god lunch innan det bär ner till skolstallet och ha hopplektion för någon Pernilla Berglund. Kan nog bli bra. Undrar bara vilken häst man får sitta på idag... Jaja nu ska jag fixa till mig lite och höra vad dom andra hittar på för något. =)

Följ mig med bloglovin!

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2266529/baraevelinas?claim=9gdyyc2f5gs">Följ min blogg med bloglovin</a>

She is going hollywood tonight

Im back in Ingelstad.
Hade ingen matte. Säger vi. Så jag och Emmy har ägnat förmiddagen åt att packa upp och fixa i rummet. Snart blir det lunch och sen hästkunskap. Nästa vecka är det sportlov. Fy fan så skönt!

Imorgon blir det att rida Wio och sen hoppträning på någon skolhäst på eftermiddagen :)

Dag 03 – Min tro

Jadu, min tro...
Jag tror helt ärligt talat inte på så mycket. Kanske för att jag är så osäker på vad som verkligen stämmer.
Jag tror inte på gud iallafall, det är jag säker på. Jag är inte äns konfimerad. Man kanske kan kalla mig ateist, jag vet inte.
Jag tror inte heller på spöken eller något övernarturligt.

Hur ska man avrunda...? Jag har aldrig trott på gud helt enkelt =)

Oléo

Tja tja bitches
Sitter hos Emmy in Växjö tillsammans med Jennifer. Är svin trött och känner mig helt off. Har sovit lite men det verkar inte hjälpa. Dom andra har inte sovit något... än.
Vi får la tagga lite senare ikväll haha. Ikväll blir det nämligen Oléo. AS NICE. Kommer bli kul!

Maybe

Hej jag är bajsdålig på att uppdatera.
Nu skall jag sova. Tänker aldrig mer gå upp igen. Eller jo, kanske.

Tisdag

Idag hade jag stallet hela förmiddagen. Först stalltjänst och sen körprov. Tror jag blev godkänd. Fast sen har vi ju det teoretiska provet om några veckor med. Fan då.
Så nu har jag ägnat den senaste timmen åt att duscha och göra mig iordning. Ska nog gå och se vad dom andra gör. Tror dom med skulle duscha men dom borde väl vara klara nu tror jag!


Såhär ser mitt och Emmys nymöblerade rum ut!

5 saker du inte visste



Jag hatar nästan alla varma drycker så som te, varm choklad och kaffe.

Jag hatar att plugga till PROV. Jag gör hellre en 20 sidor lång uppsats om ämnet, för då ser man iallafall resultatet hemma vid skrivbordet.

Jag har väldigt svårt för att släppa in främlingar i mitt liv, att överhuvudtaget tillåta dom att lära känna mig eftersom jag är så rädd för att bli lämnad eller sviken.

Jag är så blyg att jag svär på att du aldrig mött någon blygare människa i ditt liv.

Jag älskar att ha långa fina naglar. Gärna med något nagellack på. Dock är det inte så lätt att hålla det snyggt med tanke på mitt intresse. Därför får dom numera oftast hållas korta och utan nagellack.

Dag 01 – Presentera mig själv OCH Dag 02 – Vad jag ska bli när jag blir stor

Eftersom jag redan har presenterat mig själv nyss för ca knappt en månad sedan tänkte jag att vi hoppar över detta steg. Istället hänvisar jag hit ---> http://baraevelinas.blogg.se/2011/january/tja.html och börjar ni istället med Dag 02 =)

Dag 02- Vad jag ska bli när jag blir stor.
Detta tycker jag man kan tolka på flera vis. Men det jag först och främst vill bli efter gymnasiet är ju såklart hästskötare, och för att klara detta måste jag genomgå en hästskötarexamen i trean. Efter att jag förhoppningsvis blivit hästskötare är mina planer på att efter några år utbilda mig till barnskötare på universitetet.

Detta är som sagt inga jätte stora mål i livet som ni kanske ser. Ingen polis och ingen advokat och allt som folk vill bli. Jag nöjer mig med detta. Jag älskar hästar. Jag älskar barn.


Bild på Wiolina


Som lovat. Visst är hon söt? Och liten hehe!

Med start i eftermiddag

Faller för grupptrycket jag med. Men det ääär faktiskt ett bra sätt att få igång en blogg på ett lättare sätt =)

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Vad jag ska bli när jag blir stor
Dag 03 – Min tro
Dag 04 – Vad bjuder jag på för mat?
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Om det här vore min sista dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Dag 09 – Mina föräldrar
Dag 10 – Mitt favoritplagg
Dag 11 – Mina dåliga sidor
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Vardagslyx
Dag 14 – Det här saknar jag
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Ett pinsamt ögonblick
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Mina förebilder
Dag 21 – Mina syskon
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Hur  muntrar jag upp mina vänner?
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Det här är jag bra på
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Självporträtt
Dag 29 – Min första kärlek
Dag 30 – Min bästa grimas

Hejsan

Igår så var jag och red Wiolina i ridhuset. Det gick suuuper bra. Hon var lite spänd och så i början och lite stressad men sen lugnade hon ner sig efter några bockningar av protester till att gå på tygel och var jätte duktig. Travade över upphöjda bommar och hoppade ca 40 cm haha. Andra gången hon har hoppat i hela sitt liv. Super duktig var hon fast det var typ "stanna", "tryck", "skutt" och sen springa iväg efteråt haha. Gick faktiskt och la mig tidigt igår också. Typ elva, halv tolv. Duktig jag e. Fast det kan ha varit för att det var så dött överallt men ändå. Det var skönt!

Vid halv fyra ska jag till stallet och rida på ridskolan. Cicci ska följa med och kolla. Ska bli roligt fast att jag är lite sliten. Nu ska jag äta mammas kasslergrattäng! =)

friday

Jag är bajs dålig på att uppdatera. Nu ska jag åka hem från denna skola. Buss. Tung väska. Snö. Ridning kväll. Trött. Eve är inte glad. Fan då. Skriver när jag kommer hem.

He's a pirate

Sorry för den super duper uber dåliga uppdateringen.

Igår red jag Wiolina ute en runda. Det var kallt. Men snäll som Alexandra är så följde hon med mig. Hehe. Det gick bra. Alexandra tog ett kort på mig och henne som ni kan få se när jag kommer hem på fredag för har ingen usb sladd med mig. I know. I suck!
Dagen har varit i ett helt jävla kaos typ. Halva klassen (inklusive jag) hade egentligen sovmorgon till 10. Men vid kvart över 7 får Emmy ett sms om att hon ska väcka mig och att ALLA ska vara i stallet vid åtta. Jag får typ cp damp ryck när jag hör det och stressar som fan. Och när alla väl är där. Typ hela klassen. Så säger Gjert att det inte alls är så. Fattar ni att min enda sovmorgon var såå förstörd. Så det slutade med att alla i klassen var i stallet och hade stalltjänst. Snacka om att det blev klart snabbt iallafall haha. Sen har det inte hänt så mycket. Var nere i stallet innan och skulle ta in hästarna men några hade redan börjat så det var inte så mycket jobb över när vi kom ner. Helt okej soft dag liksom.

Nu väntar jag på Emmy och snart ska vi sticka och käka soppa. Gott va?!

RSS 2.0