JUST DET BIATCH

Jag började lita på dig och försöka acceptera dig för den du är. Jag försökte verkligen. Men så gör du såhär mot mig. Hur ska jag nu kunna låtsas som om ingenting har hänt? Hur ska jag äns kunna se dig i ögonen?
Fan för dig!

Why can't you see me?

Idag gick jag upp vid cirka halv nio. Hade hopplektion på ridskolan idag. Red Mirco och det gick super bra tycker jag. Han är jätte mysig och inte alls lika springig och stark längre!

Mirco

Ikväll blir det bio och nu ska jag ta mig något att äta!

Fredag kväll

Nu är jag hemma från Ingelstad. Det har varit en mycket rolig vecka. Dock alldeles för lite sömn varje natt så har sovit lite nu eftersom jag ska upp vid halv nio imorgon och ha hopplektion vid tio. Det kommer bli kul fan men är inte så pepp på det just nu när jag är lite sådär halvtrött.

Nu ska jag kolla på let's dance och bara mysa och gosa med min katt Molle.

Imorgon ska jag träffa Nelly och gå på bio med!

Gammal bild när Nelly kom och besökte mig på min födelsedag den 30 december.


Hej!

Fan. Jag ber så mycket om ursäkt för min skit dåliga uppdatering denna veckan. Det har hänt en del sen jag skrev sist kan jag säga.

I måndags kom jag hit till skolan och allt var som vanligt. På kvällen gick jag till stallet för att rida Wiolina och när jag kommer dit så är hela grinden sönder. Den nedre tråden ligger nedgrävd under snön och den översta håller på att ramla ner och Sagas (varmblodet) täcke hänger på halsen. Vetifan vad dom har haft för sig alltså. Men jag fixar Sagas täcke och tänker att om dom har varit inne i hagen hela dagen så klarar dom nog några timmar till tills ägaren till hästarna kommer. Så jag smsar henne och säger hur det ligger till och sen så går jag med Wiolina till stallet. Ca en kvart efter det ringer Emmy (min rumskompis) som har sin häst i stallet bredvid och säger att två gotlandsruss och ett varmblod är lösa och att en bilist har stannat och sett dom ute på vägen och åkern.. Kakan och Yepperdi hade tydligen inte varit något problem att få tag i men Saga hade dom fått locka med godis. Så Emmy och jag får hjälp av den snälla bilisten som stannat och så tar vi in dom i stallet. Kollar lite så att det inte ser ut som om dom har skadat sig och så tar jag av täcken. Sen ringer jag ägaren Marica och säger vad som har hänt och säger att dom står i stallet. Hon tackar så mycket. Hehe var lite drama där ett tag, men det gick ändå bra. Sen red jag och Emmy i en rasthage på skolan för ridhuset var upptaget och Emmy vill inte rida ute på vägarna när det är mörkt -.- Haha. Red barbacka eftersom hon ännu inte har någon sadel. Hon tog ned huvudet och bockade så fort jag försökte få henne på tygel haha. Det var lite gulligt. Hon ska få igen lite sen när jag har sadel xD
Det var väl typ det som hände på måndagen. Minns inte vad vi gjorde på kvällen. Antagligen var vi uppe på tvåan på internatet och pratade med folk!

I tisdags gjorde vi inte så mycket. Softade mest med alla snälla och underbara personer i HÄST 1 <3 Hade även stalltjänst i skolstallet på morgonen. Efter det så körde jag och Emmy Rosell Hillman ute i samhället. Var lite läskigt när Jag får möte av en stor lastbil, samtidigt som det kommer en bilist bakom plus en människa precis framför. Haha tror hon som gick vid kanten blev lite rädd att jag skulle köra på henne där ett tag.

I onsdags gick jag på alla tråkiga lektioner typ.. Sen gjorde vi grupparbete i svenskan för att läraren var sjuk på Alexandras rum. Haha blev inte så mycket gjort men vi försökte iallafall..

Och just nu gör jag inte så mycket. Gjorde ett dumt fult matteprov på morgonen och nu idag är även svenskan inställd så sitter och väntar på lunch haha. Ikväll blir det att rida Wiolina i ridhuset. Hoppas på en sadel också :)



Söndag kväll

Sitter vid min gamla dator och kollar lite smått på tv samtidigt. Har packat ner allt inklusive datorn så orkade inte plocka upp den igen.
Åker tillbaka till skolan imorgon. Bussen går ca kvart över åtta så det blir väl att gå upp vid halv sju och duscha och så. Jobbigt -.-
Har slingat håret blont också. Blev nöjd tror jag. Det har inte riktigt torkat än men jag tror det blir bra!
Vi hörs imorgon kväll. Ska rida Wiolina så det blir antagligen ganska sent dock. Ska iallafall försöka ta ett kort på henne så ni får se! Då har ni något att längta efter iallafall hehe.
Puss & Kram!

Stan

Idag har jag varit i stan. Köpte BH, jeans och en mysig tröja och även hårfärg till att slinga mitt hår ikväll. Måste be mamma om hjälp haha annars kommer det aldrig att gå!


Jeans 499 kr Gina Tricot


Tröja 199 kr Gina Tricot


Ringde även Emmy nyss. Hon har ju varit sjuk hela veckan. Har saknat henne såå men som tur är så kommer hon imorgon. Vet inte vad jag skulle göra annars.
Nu blir det snart middag. Mammas kött, potatis och gräddsås. Mums!

Trött

Fy fan för så trött man kan vara. Snacka om att inte ha fått tillräckligt med sömn inatt. Fy fan. Somnade innan och sov i flera timmar men är fortfarande lika trött så ska väl snart gå och lägga mig. Tänkte att jag skulle försöka se klart på Let's Dance men det är väl inte säkert att det går förstås. Ser lite suddigt om man säger så..

Nyheter är tråkigt!


JemJem

Hejsan. Nu är jag hemma och har varit i ett tag. Nice!
Väntar nu bara på att resten av familjen ska komma hem.

Jemma <3 Var medryttare på henne ett tag under hösten förra året =)

Fredag

Ja! Idag är det fredag! Helt f underbart.
Har precis haft psykologi och nu har jag slutat för dagen. Ska snart åka hem och sen blir det till att laga Tacos. Sedan får vi får se vad helgen har att erbjuda.

Provred förresten gotlandsrusset igår kväll. Hon var uber mysig. Så söt och liten hihi. Tanken är att jag ska börja rida henne redan på måndag. Längtar såå! Om ni är nuyfikna på Wiolina kan ni läsa lite om henne här ---> http://www.stuterimiica.com/wiolinas.htm
Nähä nu ska jag dra mig hemmåt.

Puss & kram skumbanan! =)

Trött kvällsinlägg

Hejsan. Sitter hos Jennifer och Alexandra just nu. Vet inte vad vi gör. Hinner inte blogga. Orkar inte riktigt. Är trött och saknar Emmy. Skriver mer imorgon Puss och kram skumbanan.

Hello bitches

Sitter på rummet själv just nu. Emmy åkte hem innan pga att hon är sjuk. Snyft snyft. Träffade inte henne heller på hela dagen eftersom vi inte har samma lektioner idag. AJAAAAAAAA.

Longerade Under Cover idag på lektionen. Gick helt okej. Den hästen är helt underbar. Tur att det finns snälla hästar så lilla flummiga Evelina kan öva utan några skador hehe...
Efter skolan åkte jag, Jennifer, Frida och Mickaela och hennes lilla hund Wilda till Växjö för en snabb visit. Var tvungen att köpa mascara liksom. hehe. Sedan resten av kvällen har vi suttit i matsalen och inne på internatet och snackat och skrattat. Och nu ska jag sova. Bums i säng med mig. Tänkte att jag skulle upp och duscha vid typ...6 imorgon nämligen. Wish me luck säger jag bara.

PUSSELIPUSS SÅ LÄNGE.

God morgon

Har sovmorgon idag, börjar inte förrän vid halv ett. GÖÖÖTTT! Gick up för ca en halvtimme sen och ska snart dra och käka förmiddagsfika som frukost. Funkar alltid! I eftermiddag blir det att vara nere i skolstallet. Tror jag ska rida men är inte säker. Sedan direkt efter det vid ca fyra blir det att provrida ett gotlandsruss. Får leva på bananer denna eftermiddag helt enkelt. hihi.

Aja nu ska jag se om Jennifer är vaken! Puss puss vi hörs ikväll! =)

En bild från ridskolan för flera år sedan.
Från vänster: Jag på shettisen Ville, Natalie på Chipita och Amanda sitter på Mendi :)


God natt

Sitter på rummet och ska snart sova. Emmy sitter och snyter sig för att försöka undvika snarkning i natt. Vi får väl se hur det går...

Lisa har ritat en jääääätte fin orm på min arm. Tog kort med webcamen men MIN NYA dator är cp så det går inte att lägga upp den här tydligen. Snyft snyft.

Nu ska jag sova.

Svensk lektion

Hej alla glada!

Sitter just nu på svensk lektion och försöker skriva en insändare slash debattartikel. Jag skriver om att busslinjerna är dåliga och att man inte kan ta sig med buss över till andra kommuner utan att behöva stå i över en timme och vänta.
Egentligen bryr jag mig inte så mycket. Jag bor ju på internat av en anledning. Men det skriver jag ju förstås inte i artikeln. Jag har så dålig fantasti så du anar inte.

Snart slutar jag för dagen och sen blir det middag. Jag vet inte riktigt vad som serveras i matsalen ikväll av den enkla anledningen till att jag inte har orkat kolla på hemsidan.

Jäkla cp dator som inte vill ladda upp någon bild. Ni får klara er utan.
HAJ HAJ.


HEJ IGEN

Kom på en bra grej som kanske säger mer om vilken konstig person jag är som jag hade skrivit lite av på min förra blogg. Läs!

Jag kan inte leva en dag utan lypsyl.

Jag sover alltid med ett glas vatten bredvid mig.

Jag får ångest om jag inte loggar in på facebook någon dag.

Jag skulle lätt kunna leva utan musik.

Jag är livrädd för småkryp. Ändå utsätter jag mig för dom var och varannan dag.


Fast egentligen var det väl rätt så normala saker..

God kväll

Nu sitter jag här i sängen färdig packad och klar för att ge mig iväg till skolan imorgon. Om ni är nyfikna vad det är för skola jag går på är det bara till att klicka sig in på www.ingelstad.nu Bor som sagt där på ett internat i veckorna!

Innan idag så var jag hos en gammal kompis här i Braås som heter Rebecca. Följde med henne till stallet och red hennes foderhäst Fritte. Han var mysig men lite busig, fast inte så mycket när jag satt på honom utan mer när Rebecca red honom, haha!


En bild på Rebecca och Fritte tagen någon annan dag denna vinter..

Nu ska jag sova. Upp vid sju imorgon ju! Sorry för att alla bilder jag lägger upp är i olika storlekar. Håller fortfarande på att se vilken storlek jag ska ha. Men det ordnar sig nog. Bloggen är ju faktiskt fortfarande ganska ny av sig!

Tja

Har nu äntligen skaffat mig en ny blogg som jag kommer in på, hade en blogg innan som heter quiltandpillow.blogg.se, jag tror iallafall att den finns kvar. Men kommer inte in på den som sagt av flera olika anledningar, det är ointressant att ta upp det nu hehe.

Ja nu kanske ni är nyfikna. Vem är då jag?

Jag är en 16 årig tjej född den 30 december 1994 vid namn Evelina.
Jag bor vanligtvis i ett litet samhälle som heter Braås. Men ibland bor jag också i Ingelstad på ett internat där jag går på ett naturbruksgymnasium med inriktning häst och ridsport. Jag trivs ganska bra, ibland är det bättre och ibland sämre, men jag skulle nog aldrig under nästan vilka omständigheter som helst få för mig att byta skola då jag nu aldrig skulle kunna tänka mig att börja på en "vanlig skola" inne i stan. 

Min familj består av min mamma Maria, min pappa Ove, min lillebror Eddy och även min katt Molle.

Jag älskar hästar och alla slags pälsdjur. Jag rider på skolan där jag går ( www.ingelstad.nu), på ridskolan hemma i Braås (www.braasponnyochridklubb.org) och har även haft en medryttar häst under hösten, dock ska hon ut på foder nu så ska så småningom provrida ett gotlandsruss den närmsta veckan (www.stuterimiica.com)  och jag tycker även mycket om att umgås med folk och lära känna nya människor. Gillar även att festa och sitta vid datorn.

Mina hösta drömmar och mål i livet är att ta studenten med hyffsade betyg, köpa min första häst, börja jobba som hästskötare, plugga vidare till barnskötare på universitetet och köpa en hästgård på landet.
I vilken ordning vet jag inte, men jag hoppas att de flesta kommer att uppfyllas någon gång under mitt liv. Det närmsta målet som jag har just nu är givetvis att ta studenten.

Det var lite om mig, kommentera gärna om ni är nyfikna!

På bilden sr ni jag (som håller på att få en nysatack) och en kompis häst Boppen. Bilden är tagen för ett år sedan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0